EU-projekt: Framtidstro

 

Växtkraft Mål3Syftet med projektet var att NBV Halland skulle tillhandahålla en framtidsstrategisk verktygslåda för att stärka framtidstron och kompetensen hos medlemsorganisationerna, så att de på längre sikt kan åta sig vidgade uppgifter inom sysselsättningsområdet.

 

Mål

 

Produktionsmål: att under projektperioden 2001 genomföra en utbildning inom NBVs medlemsorganisationer med ca 40 deltagare.

  • att sprida information om strukturfondsprogrammen till alla deltagare.

Effektmål: att det långsiktiga strategiska planeringsarbetet tar fart och blir en naturlig del på medlemsorganisationernas dagordningar

  • att medlemsorganisationerna i större omfattning ska se NBV som en resurs inom området framtidsstrategi och som en plattform för samverkan med andra aktörer i samhället.

  • att medlemsorganisationerna i större omfattning ska se strukturfonderna som en resurs.

  • att detta pilotprojekt ska leda till fortsatt kompetensutveckling och långsiktigt strategiskt planeringsarbete, byggande på framtidsstudier som metod och teorierna kring lärande organisationer.

Målgrupp

 

Främst styrelseledamöter, men även anställda, inom nykterhetsrörelsens medlemsorganisationer och medlemsföreningar i Halland.

 

Innehåll

 

Läs mera om projektets innehåll »

Detta gör jag för dig

Om min bok Reseglasögon

Pågående projekt

Bra sagt - citat

Till föregående sida Skriv ut sida Tipsa en vän

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget