Sista N-brevet

 

  

Sista nyhetsbrevet

 

Du har nu fått mitt sista nyhetsbrev. Efter 15 år anser jag att det räcker. När jag började skicka nyhetsbrev, var det hyfsat nytt och spännande. Idag innebär alla nyhetsbrev i min egen inkorg mest information overload. Och det vill jag verkligen inte bidra till. 

 

Jag kommer att fortsätta skriva artiklar och uppdatera min webbplats, så du är välkommen att besöka www.margaretaivarsson.se när det passar dig. Där publicerar jag även info om offentliga föreläsningar jag håller, ifall du skulle vilja komma på någon sådan. Det har blivit fler föreläsningar med resefokus sedan jag publicerade min bok Reseglasögon

 

Här finns alla utgivna nyhetsbrev, många är fortfarande aktuella, även om de har några år på nacken. >>

 

 

Margareta Ivarsson

   

Fysisk aktivitet mot stress och depression

 

Min vana trogen fortsätter jag även i det sista nyhetsbrevet att skriva sådant som förhoppningsvis berör er läsare och kanske till och med upprör en och annan . Här följer därför en nyskriven artikel:

 

Allt större krav ställs på arbetsgivarna men de flesta stressorsakerna här i livet är faktiskt inte arbetsgivarens ansvar. Vår förmåga att tåla obehag verkar ha sjunkit på senare år. Många verkar tro att livet SKA vara enkelt, smärtfritt och utan motgångar.

Sorry, men tillhör du dem som anser det, har du fel förväntningar.

 

Känner du dig stressad? Då kan kanske lite fakta kring hur fysisk och psykisk aktivitet och hälsa hänger ihop vara något för dig?

 

Till artikeln >>

 

 

 

 

Träna bort den stressrelaterade ohälsan


 

 

 

Följ mig via LinkedIn och Facebook

 

Istället för nyhetsbrev, flyttar jag tips- och informationsspridningen till LinkedIn. Via den kanalen kommer jag att göra uppdateringar oftare än jag gett ut mina nyhetsbrev. 

 

På LinkedIn kommer jag både att publicera intressanta saker jag själv läst och sådant jag skrivit.

 

Ta gärna kontakt med mig den vägen, om du är intresserad. 

 

Jag gör även uppdateringar på Facebook som kan vara intressanta. Där lägger jag dessutom ut bilder från mina vandringar, äventyr och resor.

 

Alla era namn- och e-postuppgifter raderas nu, så hör av er om ni vill hålla kontakt med mig på annat sätt.

 

Tack för den här tiden, hoppas vi ses i de sociala medierna eller ännu hellre IRL!

 

Med vänliga hälsningar 

Maggan

 

Margareta Ivarsson på LinkedIn

 

Margareta Ivarsson på Facebook

 

 

Tid att förändra