Bästa boken på länge!

2009-11-06

 

Se möjligheterna, bli en framgångsletare av Bosse Angelöw

 

Boken handlar om hur vi alla fått lära oss i skola, genom nyhetsflödet, genom jante-lagen, föräldrar och vänner att fokusera på problem. Författaren menar att vi istället ska fokusera på möjligheter och använda våra styrkor - sådant vi redan är bra på - för att bli ännu bättre.

 

Det blir mycket roligare, vi får bättre fysisk och psykisk hälsa, presterar bättre i skola och på jobb, blir mer hoppfulla, företagsamma och lyckligare. Det är vetenskapligt bevisat!

 

Så vad väntar du på? Läs boken omgående och börja med ett litet första steg: Vad av följande ska du göra mer av varje dag? Uppmärksamma positiva grejer, tänka mer möjlighetsfokuserat, stärka konstruktiva tankemönster, meditera,  använda positivt självprat istället för negativt osv.?

 

Boken kan användas av både enskilda personer, grupper och arbetsplatser.

 Vad är då en möjlighetsletare?

 

En person som uppmärksammar både yttre och inre framgångar. Vad som kännetecknar framgång varierar från människa till människa. Det är bara du själv som kan avgöra vad som är framgång för dig.

Yttre och inre framgångar hänger ihop. Det är ingen större vits med yttre framgång, som kan mätas i pengar, arbete, status och materiella saker om du inte samtidigt upplever inre framgång som god hälsa, bra relationer, sinnesfrid och lycka.

 

Lycka till!

hälsningar Margareta

 

 

Här finns fler boktips inom olika områden

 

Se möjligheterna av Bosse Angelöw

 

 

 

 Birger Svenssons väg 29 B, 432 40 Varberg - Tel: 073-775 60 02 Epost: mi@margaretaivarsson.se - Webbplats: www.margaretaivarsson.se