7 maj: på miljökonferens i Stockholm

2013-04-04

 

Nu är det dags för den angelägna konferensen Tillståndet i miljön 2013. Flera hundra företag, organisationer och myndigheter är med. Självklart finns Firma Margareta Ivarsson med på deltagarlistan!

 

Tillståndet i miljön den 7 maj i Stockholm blir en dag fylld av debatter, intressanta presentationer och möjligheter till samtal om vår tids stora miljöfrågor. Vi får bland annat höra om framtidens mineralstrategier, tillståndet i världshaven och det intensiva arbetet med att rädda havens ekosystemtjänster till kommande generationer.

 

Själv är jag särskilt intresserad av programpunkterna Tillståndet i Havet och att lyssna till Jill Dumain, som har huvudansvaret för miljöstrategin hos det världsledande företaget Patagonia, en av hållbarhetsfilosofins verkliga pionjärer.

 

Patagonia har sedan 1973 gjort kläder och utrustning för friluftsliv och målet har hela tiden varit att lämna så få spår som möjligt i naturen och producera med socialt ansvar.

 

Hur jobbar du och din organisation med miljöfrågorna?

 

hälsningar Margareta

 

Krokus

 

 

 

 

 

 Birger Svenssons väg 29 B, 432 40 Varberg - Tel: 073-775 60 02 Epost: mi@margaretaivarsson.se - Webbplats: www.margaretaivarsson.se