Vandringssemester 21/6 - 1/7

2019-06-16

 

Såhär vid midsommartider börjar det bli snöfritt i fjällvärlden och mina vandringskängor tas fram ur vintervilan. Det är med andra ord dags för en rejäl vandringssemester i mitt favoritland Norge.

 

I år blir det en egen variant av det som Den Norske Turistforening (DNT) kallar SAGA I: en veckovandring mellan Lillehammer och Rondane. Vi bor "back to basic" i norska fjällstugor, där man hämtar in sitt eget vatten, eldar med ved om man behöver och lagar konservmat eller frystorkat med hjälp gasspis. Vandringen avslutas med övernattning på Spidsbergseter - ett fantastiskt place mitt på fjället. 

 

Margareta Ivarsson på fjällvandring

 Margareta på fjällvandring i Norge. 

 

 

Jag är medlem i DNT Gudbrandsdalen - världens bästa förening! Och om jag har tur, kanske några av mina vänner därifrån möter upp för lite "felles" vandring längs vägen. Gleder meg!

 

Under perioden 21 juni till och med 1 juli finns jag därför inte tillgänglig. Varken via mobil eller mejl. Då laddar jag mina egna batterier. 

 

Du är välkommen att höra av dig under tiden, så svarar jag när jag kommit hem igen. Ha en härlig sommar!

   Tillbaka

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget