Margareta Ivarsson

15-18 mars: Digitala Ledarutbildningar

Detta blir en intensiv ledarutbildningsvecka. Det ser jag fram emot!

Den 15 mars leder jag del 8 i Projektledarutbildningen för det småländska näringslivet.

Den 17-18 mars genomför jag två digitala utbildningsdagar inom Förmansprogrammet på uppdrag av Hanken & SSE Executive Education. Jag brukar vara på plats på Svenska Handelshögskolan i Vasa men inte i år. Förra året hann jag precis genomföra mina utbildningsdagar innan världen stängdes p g a corona-viruset.

Tidigare deltagare har gett programmet snittbetyget 4,4/5 och jag är stolt över att genom närmare 10 år varit med och medverkat till detta goda resultat.

Genom förmansprogrammet får man tillgång till verktyg för att kunna agera som förman och teamledare samt utveckla sig själv och sina anställda. Förmansprogrammet lyfter upp både praktiska saker som lätt kan implementeras i den egna verksamheten och mera djupgående ledarskapsfrågor. Fokus ligger på ett kommunikativt och inkluderande ledarskap. 

Information om tidigare genomförda uppdrag vid Hanken i Vasa finns under rubriken alla nyheter

Margareta Ivarsson föreläser vid Hanken i Vasa

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget