Margareta Ivarsson

Om Firma Margareta Ivarsson

Affärsidé

Erbjuda framtidsinriktade, behovsanpassade tjänster av hög kvalitet för lärande och utveckling till organisationer och grupper.

Verksamheten startade 2002 och drivs av Margareta Ivarsson. Firman har sedan 2022 sitt säte i Falkenberg i Halland och gör huvudsakligen uppdrag i Norden.

Detta kan jag göra för dig/din organisation »

Vid större uppdrag samarbetar jag med olika samarbetspartners.

Margareta jobbar med verksamhetsutveckling
Foto: Petra Lindström

Värdegrund & Policys

Foto: Hidvi

Att arbeta för en hållbar och bättre värld börjar hos mig själv. Ingen är fullärd och vi kan alla utvecklas livet igenom.

Min målsättning är att leva som jag lär. Det innebär bland annat en ständig strävan efter att utveckla mig själv, förbättra mina arbets-metoder och nå en ökad kunskap och insikt som ska komma mina kunder till nytta.

Viktigt för mig vid uppdrag är att

  • de präglas av hög kvalitet och servicegrad samt följer god affärsetik

  • bidra till en socialt, ekonomiskt och miljömässigt hållbar utveckling 

  • använda ett lättillgängligt och inkluderande språk och material

  • hjärnan vill ha kul! Det ska vara stimulerande både för kunderna och för mig

Omfattande arbete för klimatet

Företaget genomförde en certifieringsprocess för att bli klassat som klimatneutralt redan 2008. Som klimatneutralt företag arbetar man systematiskt med att beräkna utsläpp och genomföra åtgärder i den egna verksamheten.

Ett mycket omfattande åtgärdsprogram genomfördes mellan 2008 och 2009 och resulterade i det smått fantastiska resultatet att utsläppen av växthusgaser i Firma MI sänktes med drygt 90 %. 2023 påbörjades arbetet med att skapa en klimatsmart webbplats med hjälp av grön IT och digital städning.

Hur går det till när firman anlitas?

Ofta kontaktar någon mig med en idé eller önskan om någon slags utveckling eller förändring. Anledningen till att de kontaktar just mig, är ofta att man varit på utbildning med mig som ledare, sett mig jobba med grupper/projekt eller fått tips av någon som gjort det. Många nya kunder tar kontakt via webbplatsen. 

Sedan diskuterar vi oss gemensamt fram till vad det är vi ska göra och hur vi ska lägga upp det.

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget