Margareta Ivarsson

20 januari startar digital projektledarutbildning omgång 2

Den 20 januari drar omgång 2 av den digitala projektledarutbildningen igång. Alla 16 deltagare vid omgång 1 tyckte att jag ledde utbildningen på ett bra sätt och att de kan rekommendera kursen.

Det gör mig förstås extra glad att det blev så bra, när vi var tvungna att rigga om från utbildning på plats, till digital utbildning. Jag ser fram emot att träffa ett nytt härligt gäng från Småland! 

Var: Digitalt via Zoom

Omfattning: under 9 tillfällen à 2 timmar med obligatoriska hemuppgifter mellan vissa tillfällen.

Tid: Varje pass nedan genomförs kl. 10-12

Datum: 20 och 26 januari, 2, 10, 16, 24 februari samt 4, 15 och 24 mars.

Målgrupp: Utbildningen vänder sig till det småländska näringslivet och projektet #Attraktiv Industri.

Deltagare: de som inte har någon tidigare utbildning eller erfarenhet som projektledare. Alternativt för de med begränsad kunskap/erfarenhet. Deltagarna arbetar idag i verksamheten som t.ex. arbetsledare eller produktionsledare.

Kurslitteratur finns i två former: artiklar och en omfattande litteraturlista. Med utgångspunkt från den kunskap och de behov man har som deltagare, väljer man själv litteratur som passar.

Välkommen till onlineaktivitet på Zoom!

/Margareta

Margareta jobbar digitalt med projektledarutbildning. Foto: Karin Linde

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget