Margareta Ivarsson

3 mars: Kompetensutveckling

I dessa föränderliga tider gäller det att vara uppdaterad! Nu har jag kört min verksamhet digitalt i snart ett år, men det finns hela tiden anledning att kompetensutveckla sig själv.

Häromdagen deltog jag i det livesända webbinariet ”Interrupting Distractions: Keeping your Audience Entertained”. Jag ska villigt erkänna att jag behövde tänka till hur dags 10:00 AM Pacific Time var här i Sverige för att koppla upp mig vid rätt klockslag…kl. 19. Men det funkade fint och nu är det dags igen, fast denna gång på svenska.

Den 3 mars deltar jag i en intressant inspirationsworkshop om bland annat VR – virtual reality.

Jag hoppas få en bredare förståelse för hur vi kan förbättra våra nuvarande digitala möten/distansutbildning och att få en inblick i alternativa mötesformer.

Margareta jobbar digitalt. Foto: Karin Linde

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget