Margareta Ivarsson

Digital efterfrågan direkt

Efter att på tre veckor ha byggt upp en egen IT-studio och riggat verksamheten för att kunna genomföra uppdrag helt digitalt, är det extra kul att min ”branta inlärningskurva” ger resultat.

 

Inom loppet av en vecka har flera offerter på digitala insatser antagits, av både nya och gamla kunder. Här är ett exempel: Leadership online från min långvariga samarbetspartner Hanken & SSE Executive Education.

 

Jag jobbar med utveckling och lärande tillsammans med uppdragsgivare från olika företag och organisationer som vill utvecklas, föra dialog och som vill fokusera på möjligheter.

 

Anlita inte mig om ni vill ha det som det är; om allt redan funkar eller om ni vill fortsätta som ni alltid gjort! Det finns många andra som är bättre på det än jag. 

 

Jag hjälper till att lösa problem, funkar som bollplank, ställer reflektionsfrågor och hjälper er att utvecklas åt det håll ni önskar. Nu även helt digitalt.

 

Tillsammans skapar vi en bättre värld! 

Företag och organisationer har i dessa tider enorma möjligheter att bidra till att skapa en ännu bättre värld. Om de vill. Om de vill ha nöjdare medarbetare och kunder. Om de antar utmaningen. Om de tar sitt ansvar. Ingen är fullärd och vi kan alla utvecklas livet igenom, men ingen kan göra affärer på en död planet. Här beskriver jag vad Firma Margareta Ivarsson gör och har gjort för samhällsnytta.

 

Välkommen att boka utvecklingsinsatser du också!

 

 Margareta Ivarsson jobbar

Margareta Ivarsson har kul på jobbet!

Foto: LottaPictures

 

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget