Margareta Ivarsson

Digital nätverksledare

I samverkan med Mittuniversitetet leder jag ett digitalt nätverk, där teori blandas med diskussioner och reflektion i grupp samt hemuppgifter. Nätverket är en del i ett tvåårigt forskningsprojekt med fokus på att ta fram korta, flexibla kurser för specialister inom bank- och försäkringsbranschen.

Deltagarna har strategiska positioner i sina respektive organisationer och vi resonerar tillsammans kring hur man kan gå från individuell kompetensutveckling till organisatorisk förmåga.

Syftet med projektet är att utveckla flexibla kurser för yrkesverksamma specialister där videostöd, lärplattformar, sociala medier och andra tekniska resurser integreras som stöd för lärandet.

– Det är ett mycket betydelsefullt pilotprojekt som ska resultera i en modell som hela branschen ska kunna använda sig av. En förutsättning för att vi ska lyckas är att vårt etablerade nätverksarbete fortsätter att vara framgångsrikt, säger Peter Öhman, professor i företagsekonomi och centrumledare för Centrum för forskning om ekonomiska relationer, CER.

Det är spännande att vara en del av detta intressanta projekt.

Margareta jobbar som digital nätverksledare.

Foto: Karin Linde

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget