Margareta Ivarsson

Kul med betyg 4,8 av 5

 

Det är alltid kul med positiv feedback på det man gör. Denna gång gäller det en utbildning jag hållit under två halvdagar där kunderna gav betyget 4,8 av 5 – vilket onekligen gör mig både glad och stolt!

 

Bedömningspunkterna gällde bland annat ämneskunskaper, pedagogik och nytta och ämnet var processledning.

 

 

Deltagarkommentarer

  • Gruppen fick arbeta tillsammans med ämnesområdet under pedagogisk och kunnig ledning

  • Inspirerande kursledare med mycket erfarenhet

  • Mycket bra, engagerande, lyssnar på alla och bemöter på ett jättefint sätt

  • Härlig energi! Engagerad och entusiastisk!

  • Gav stöd både teoretiskt och praktisk vägledning

  • Vi blev utmanade och stärkta

Utbildningsbeskrivning

Efter att ha jobbat med utbildningar av olika slag i många år, försöker jag numera alltid först identifiera var deltagarna befinner sig, för att möta dem där och vandra kunskapsvägen tillsammans. Så här kan då en utbildningsbeskrivning se ut. Inte alldeles självklar och enkel, men uppenbarligen fyller den sin funktion:

Utbildningen startar med att utbildaren träffar gruppen för att få fram deltagarnas syfte, mål och behov. Utbildaren jobbar mycket med gruppens processer och tar utbildningen därifrån gruppen befinner sig. Deltagarna arbetar fram struktur, strategi och riktlinjer tillsammans i grupprocessen. Deltagarna blir utmanade och tvingas vara väldigt aktiva själva. Utbildaren spelar in teorin allteftersom gruppen utvecklas och hjälper till att sätta struktur och mål under processens gång. Utbildaren utgår hela tiden från gruppen och hur den utvecklas.

 

Margareta Ivarsson jobbar. Foto: Lotta Pictures

Margareta Ivarsson jobbar. Foto: Lotta Pictures

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget