Margareta Ivarsson

Läsare om min bok Reseglasögon

Det är alltid kul med feedback.  En av mina läsare har skickat mig följande kommentarer. Tusen tack för dem! Verkligen roligt om min bok på något sätt får er läsare att fundera vidare.

 

 

Hej Margareta!

 

Jag vill börja med att tacka för en mycket lärorik bok, vilka fantastiska erfarenheter och upplevelser.

 

Läsningen har gett mig stor inspiration till att sätta mitt egna resehjul i rullning då jag på allvar har insett, likt dina ord, att ”att resa” ger oss djupare förståelse av världen vi lever i.

 

Dina reseskildringar har både utmanat och utvecklat mina kunskaper kring olika ämnen vilket jag som lärarstudent är mycket tacksam för. 

 

Texten är i stort sett skriven ur ditt perspektiv, dock är det märkbart att dina ord genomsyras av rättvisa och kunskap gentemot samtalsämnet.

 

Något jag fastnade extra mycket för var dina kopplingar till samtiden vilket du exempelvis fick till riktigt snyggt i avsnittet om Rumänien. 

Även diskussionen kring regeringens behandling av samerna har verkligen fått mig att börja ifrågasätta svensk politik.

 

Tv-nyheterna passerar definitivt inte obemärkt förbi utan en närmare analys sätts alltid i process. Jag hoppas att fler böcker av denna sort finns att tillgå på bokhandeln.

 

Otroligt givande läsning, tack!

Mvh Stefanie Rådeby 

Margareta Ivarsson

 

Mer feedback från läsarna >>

  

 

Mer info om boken Reseglasögon finns här >>      

 

Boken Reseglasögon av Margareta Ivarsson

 

 

 

 

 

 

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget