Margareta Ivarsson

Margareta är moderator vid konferens vid Högskolan i Halmstad

Den 11 mars är det kunskapskonferens på Trade Center vid Högskolan i Halmstad. Temat är Implementering och förändringsarbete med underrubriken Hur kan tillfälliga projektresultat nyttiggöras i ordinarie verksamheter?

Korta föreläsningar varvas med workshops. Föredragshållare och workshopledare är två forskare; Jan Karlsson och Mats Holmquist. Moderator är Margareta Ivarsson. Alla ingår i processtödet för ESF-projekt, kallat SPeL – Strategisk Påverkan och Lärande.

Målgrupp är projektägare och projektledare i ESF-projekt (Europeiska Socialfondens projekt), som är i slutfasen av sin projekttid. Denna dag medverkar personer som arbetat i ESF-projekt från både Halland, Blekinge, Småland och Skåne. Samtidigt sänds konferensen i realtid till tre andra orter i landet, där fler konferensdeltagare befinner sig.

Europeiska Socialfonden

 SPeL - Strategisk påverkan och lärande

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget