Margareta Ivarsson

Margareta bästa föreläsaren

Dagens härliga feedback från mitt senaste jobb:

Margareta är den Bästa föreläsaren jag upplevt! Första föreläsaren som verkligen sätter sig in i min/vår situation och arbetar utefter den. Har under dessa två dagar kommit fram till att jag som person passar som ledare – det har inte varit en självklarhet tidigare. TACK =)

Det är alltid lika kul att hjälpa människor att utveckla sig själva och sin verksamhet. 

Från Facebook 17 mars:

Margareta Ivarsson föreläser vid Hanken i Vasa

Margareta föreläser i finska Vasa.

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget