Margareta Ivarsson

Min bok Reseglasögon

uppdaterad 

Order: boken kostar 249 kr inkl frakt om du beställer den direkt av mig Här beställer du den >> Du kan också beställa den via internetbokhandlare. 

Reseglasögon tar oss med till exotiska resmål och äventyr i olika hörn av världen: att tälta bland björnar, en städexpedition till världens högsta berg, hur det går till när man blir adopterad av maorierna i Nya Zeeland, bruttonationallycka i Bhutan, bröllop i Kambodja och Indien samt ett besök i världens största spelhåla. 

På närmare håll berättas om möten med vår egen ursprungsbefolkning samerna, en generös miljonär, Norges rikaste man och vi får tips om hur man enkelt kan planera sitt eget norgeäventyr: vilt, vackert och billigt!

Resor kan innebära allt från att lämna vardagen här hemma till reflektion över oss själva, omvärlden och det liv vi lever.

Genom att byta perspektiv – eller reseglasögon – reflekterar författaren över några så vitt skilda områden som prestationskultur, taxinäringen, ryskt ledarskap, miljöfrågor och tågresor.

Eller kort sagt; försöker förstå världen vi lever i och de människor vi delar den med.

Boken innehåller även ett avsnitt med tips om ansvarsfullt resande.

Margareta Ivarsson är en uppskattad föreläsare som besökt närmare 60 länder. Hon beskrivs som en nyfiken, jordnära äventyrare som kan konsten att leva livet och visar att allt är möjligt. 

Bilden av Margareta på bokens baksida är tagen av fotograf Pernilla T Dahnberg. De flesta andra bilder i boken Reseglasögon är tagna av Margareta.

Feedback från läsarna >>

Tidningsartikel om boken >>

Margareta har tidigare skrivit boken Vilken framtid vill du ha, Svensson? Mer information om den och om annat Margareta skrivit finns under publicerat.

Margareta Ivarssons bok Reseglasögon

Margareta Ivarsson har skrivit boken Reseglasögon

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget