Margareta Ivarsson

Positiv kundfeedback

  

Året har verkligen börjat bra! Det blev mycket positiv kundfeedback från ett av årets första uppdrag, som gällde två dagars arbete med projektfokus på ett företag. Första dagen hade utbildningsfokus och andra dagen handlade om verksamhetsutveckling: att omsätta lärdomarna till praktisk handling och beslut.

Här följer en sammanfattning av deltagarnas kommentarer.

Intressant och engagerad föreläsare som får med deltagarna i bra diskussioner även i svåra frågor. Bra övningar och tankeställare som får en att tänka annorlunda. Tar konkreta exempel.Särskilt bra var samarbetet mellan oss och föreläsaren. Hon motiverar alla att aktivt delta i diskussioner. Aktiverar, ställer frågor, utmanar och fångar upp deltagarna. Resultat: förbättringsförslag på hur vi ska utveckla verksamheten och konkreta beslut där alla varit delaktiga. Vi kommer att ha nytta av dom saker vi beslöt att jobba vidare med.

Jag tackar så mycket för den positiva feedbacken!

Margareta jobbar med verksamhetsutveckling
Margareta jobbar med verksamhetsutveckling. Foto: Petra Lindström

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget