Margareta Ivarsson

Beröm från projektutvärderaren

Nu är vi riktigt stolta, vi som jobbar med projektet Marknadslyftet!

Peter Bjerkesjö på Kontigo står för Marknadslyftets externa utvärdering och ska kontrollera så att projektet uppfyller sina mål, samt bistå med coachning och rådgivning till projektledarna. Han imponeras av Marknadslyftets genomtänkta strategi. 

 

”– Marknadslyftet sticker ut i den bemärkelse att allt är väldigt väl planerat och utgår från en tydlig idé, från vilken typ av företag ni önskade ha med i projektet till hur ni fick dem att delta och vilket erbjudande de får ta del av.

Det finns en förmåga hos projektledningen att balansera mellan att arbeta här och nu men samtidigt tänka strategiskt framåt, och det märks att ni är engagerade i det ni gör med fokus på att de medverkande företagen ska få ut så mycket som möjligt av projektet.

 

– Sedan håller föreläsare och konsulter som jobbar med företagen en hög kvalitet, vilket beror på att ni varit väldigt noggranna i era upphandlingar.

Jag tror att andra projekt och utvecklingsaktörer kan lära sig av Marknadslyftet och det är något som jag kommer föra vidare till andra projekt och aktörer som jag arbetar med. Det finns en potential att utveckla hela konceptet.”

 

Margaretas roll i Marknadslyftet är projektstrateg – arbetar med strategiska frågor med koppling till upphandling, kvalitetssäkring, utvärdering, lärande och långsiktig hållbarhet.

 

Projektet drivs av IUC Halland med finansiering från EU:s strukturfonder, via Tillväxtverket, och Region Halland.

 

Margareta Ivarsson

Margareta Ivarsson. Foto: Pernilla Dahnberg

Jag sparar inga kakor

Denna webbplats använder endast funktionella cookies för att visa sidan på bästa sätt för användarna. Ingen statistik samlas in, varken för analys eller i marknadsföringssyfte. Webbplatsens host är Sajtbolaget